Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Arad


Localitatea Silia, Jud. Arad 2 parcele de teren in suprafata de cca 1 ha fiecare Titlul de proprietate, urmeaza sa facem succesiunea, doresc cadastru si intabulare

Pin*** Cri*****


Doresc un studiu geo la o hala in suprafata de 6000 mp in loc. Lipova. Unul dintre stalpi ai acestei cladiri vechi de 40 ani s-a adancit cu cca 20-30 cm. Hala este din beton , pe grinzi, ferme pe stalipi din beton. Terenul are suprafata de 10000 mp dar doresc studii de fundatie pentru acest stalp din cauza caruia s-a deplasat si acoperisul.

Coj***** Gab****


Masurare teren intravilan de 1000 mp in Gurahont, jud. Arad. Doresc trasarea limitei de proprietate Am extras CF, numar nou cu 6 cifre.

Opr** Mih********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in suprafata de 60 mp, in Arad, bloc de 4 etaje. Am primit donatie de la bunica in anul 2008 nu am carte funciara. E un cf vechi.

Nic***** Ale******


Certificat energetic apartament 2 camere in suprafata de 60 mp, in nicalasa, Arad

Nic***** Ale******


Cadastru si intabulare la Teren extravilan in loc. Cicir, Jud. Arad, in suprafata 600m2. Documente: Titlu de Proprietate, Adeverinta de la Primarie, Certificat de Atestare Fiscala.

Oro** Sab***

sor*******@**********


Masurare-intarusare limita de proprietate pentru a construi gardul in loc. Aldesti, comuna Barsa, jud. Arad. Am cadastru si intabulare din anul 2006. Teren in suprafata de 26 ari, pe teren exista si constructii. Pe mine ma intereseaza pe unde trebuie sa fac gardul. Terenul are forma aproape dreptunghiulara, e vorba de 13 puncte, nr. cad 8191

Luc* Adr***


Masurare intarusare casa in loc. Pecica, jud. Arad. Am cadastru si intabulare din anul 2007. Suprafata teren de 617 mp

Bor** Nic*****


Actualizae cadastru si Dezmembrare teren intravilan in loc. sat Patar, langa Lipova, jud. Arad, comuna Ususau. Suprafata terenului e de 3000 mp, am cadastru si intabulare. Dezmembrarea se va face in 2 loturi.

Arm*** Arm***

arm*******@**********


Ridicare topografica plus intarusare teren intravilan in Comuna Dorobanti, Jud. Arad. Am contract de vanzare cumparare de acum 2 saptamani ( 2020), cadastru si intabulare. Suprafata teren: 4071 mp Forma dreptunghiulara, 4 puncte.

Nic** Ser***

mcn******@*************


Alipire 12 terenuri in jud. Arad, loc. Mandruloc. Suprafata totala: 24,52 ha. Am cadastru si intabulare la toate terenurile, facute acum cativa ani.

Mih*********** Buz***

inf*@*******************


Cadastru si intabulare la un teren extravilan in comuna Granicesti, Jud. Arad. Am certificat de mostenitor din anul 2020. Suprafata totala de 4,84 ha, un singur lot, o singura parcela

Vas******** Sta***************

em_******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Maraus, jud. Arad. Am certificat de mostenitor rin anul 2020. Suprafata teren 82 arii. Casa este veche, din 1960, pe parter, din lemn cu vaiuga, suprafata 60 mp.

Tud**** Mad***

tud**********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Horia, Jud. Arad. Casa familială P+M , 176 mp. Casa noua, cu autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2019. Am cadastru si intabulare pe teren, terenul este in concesiune. Suprafata teren: 500 mp.

Mar**** Vas***

ksc********@**********


Cadastru si intabulare Plus dezmembrare la 3 terenuri extravilane din Arad, jud. Arad. Avem titlurile de proprietate. Suprafata totala 6 ha. Dezmembrarea va fi in cate 2 loturi fiecare teren. Proprietatile sunt la iesirea din Arad: unul e pe drum catre Horia, unul e in cartier Micalaca, si unul e pe drum spre Zabrai

Boa** Adr***

adr********@**********


Actualizare de cadastru si intabulare la un teren intravilan in loc. Sambateni, Jud. Arad. Suprafata teren: 800 mp. Am cadastru si intabulare dar pe coordonate vechi.

Zah**** Cip****

23c********@**********


Actualizare / Rectificare , Arad ,Lipova , Stra Soimus, Casa cu teren Cabana din lemn ( magazie si gard ) , - parter , construita in 2009 , suprafata 30 mp Teren : 1150 mp. Am cadastru si intabulare din 2006, si am construit cabana pe teren, am nevoie de reactualizare cadastru si intabulare. Contract vanzare cumparare . Autorizatie din 2008. Proces Verbal de receptie 2009

Din* Vio***


Actualizare cadastru si intabulare plus Dezmembrare proprietate in Arad, loc. Slatina de Cris, comuna Dezna Am cadastru si intabulare pe numar vechi. Este vorba de un teren pe care exista 2 case vechi pe parter, casute de vacanta pr structuri de lemn. Suprafata teren 2900 mp. Diresc dezmembrarea in 2 loturi, fiecare lot cu casuta lui. Deja avem numere de casa.

Adr*** Ili*

adi*****@**********


Trasare teren in localitatea zerind, jud. Arad. Am contract de vanzare cumparare din ianuarie 2020. Suprafata teren 1050 mp, 3 puncte

Sim*** Glu****


CADASTRU SI INTABULARE PLUS Trasare teren in loc. Sannicolau Mic, Jud. Arad Suprafata teren 1,73 ha Forma dreptunghiulara, 4 puncte AM TITLUL DE PROPRIETATE

Sto*** Mar****


Cadastru intabulare casa cu teren plus DEZMEMBRARE in doua, Arad, la 30 km de arad, Com . Ghioroc , Sunt doua Case : parter , suprafata 100 mp, construita 2008. Casa :parter cu subsol locuibil ( pivinita, acolo au bucatarie). 80 mp. Teren : 550 mp . Acte: autorizatie pe prima casa din 2008, contract vanzare cumparare.

And*** Jan***


Doresc oferta pentru consultanta si plan topografic de situatie la o proprietate din Arad, Jud. Arad. Am cadastru si intabulare, planuri.

And*** Iov**


Actualizare cadastru si intabulare, plus dezmembrare. Arad, loc. Conop, Casa cu teren, este pe parter cu suprafata 70 mp aprox. Teren cu suprafata 12 ari. Dezmembrarea se face doar din casa. Acte, cadastru si intabulare din 2003. Titlu de proprietate

Tri* Con*******


Teren intravilan, Masuratoare , avem si o hala pe el, DORESC masurarea fara helesteu , ceea ce este in plansa, teren cu gard. Masurare topografica, 12.400 mp. Arad, Gradiste, Masuaratorea veche este cu 13.500 mp o vreau pe asta actuala . Canal nu este al nostru ( cu verde) . Am 5 nr topo.

* *Top 10 Experti in Arad

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret