Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Vaslui


Sat Mireni, Comuna Coroiesti, doresc cadastru si intabulare la - casa cu teren , teren in suprafata de 2300 mp, casa batraneasca de 100 mp - teren extravilan de 1 hectar - teren extravilan de 60 ari Succesiunea este in curs.

Mor***** Ghe*****


Cadastru si intabulare casa cu teren in sat Ghermanesti, la 25 km de Husi, Vaslui. Terenul are suprafata de 500 mp, intravilan. Casa este veche, batraneasca, pe parter, aproximativ 80 mp. AM titlul de proprietate

Dan**** Cla****


Masurare teren in loc. PODENI, jud. Vaslui. Suprafata teren de 2000 mp, gardul ci vecinul are lungime de 30 m si vrem sa stim amandoi pe unde ar trebui pus gardul. Am doar titlul de proprietate dar vreau doar masurarea si altadata o sa facem si cadastru

Dur* Cri**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Loc. Tomesti, Com. Pogana, Jud. Vaslui. Am certificat de mostenitor, titlul de proprietate, succesiune din anul 2001. Suprafata teren: 1600 mp, casa veche, batraneasca din valatuci de 60 mp.

Cio**** Flo*******


Cadastru si intabulare LA 2 proprietati casa cu teren in loc. Tomesti, comuna Pogana Jud. Vaslui. Am hotarare judecatoreasca, partaj in instanta. Initial a fost un teren de aproape 1400 mp si casa de 30 mp. Fiecare proprietate are 700 mp teren si casa a fost impartita in 2.

Cio**** Flo*******


Cadastru si intabulare teren intravilan in loc. Rebricea, Jud. Vaslui Am titlul de proprietate. Suprafata teren: 25 ari.

Log**** Log***


Titlul de proprietate in Lunca Banului, jud. Vaslui

Ior***** Aur************

a.c*********@**********


Cadastru si intabulare teren extravilan, Loc. Falciu SUNT 2 terenuri Primul terenu: 42 ha Al doilea : 10 ha Acte: retrocedare din 95 , titlu de prorpietate. Plus succesiune din 2010

Pai** Pai**


Cadastru s intabulare apartament cu 3 camere in Barlad, Jud. Vaslui. Am contract de vanzare cumaprare din anul 1992. Suprafata : 56 mp.

Ant*** Con******


Cadastru si intabulare Apartament 2 camere situat pe strada Vasile Parvan,loc. Barlad, jud. VASLUI. SUPRAFATA APARTAMENT 45 mp. Am contract de vanzare cumparare din 1999.

Ros* Car***

car*************@**********


Certificat energetic apartament cu 2 camere in Barlad, jud. Vaslui. Suprafata 45 mp, bloc de 4 etaje

Ros* Car***

car*************@**********


Ridicare topografica la o proprietate in barlad, jud.vaslui. Suprafata teren 200 mp, pe terene xista si o casa pe parter de 64 mp.

Sar** Ion**


Ridicare topografica plus Cadastru si intabulare in Coroiestii de jos, langa Barlad, jud. Vaslui. Avem contract de vanzare cumparare din 1993. Suprafata teren: 1500 mp. Pe teren exista si 2 case vechi, demolabile.

Fil**** And***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Husi, Jud. Vaslui. Suprafata teren: 1000 mp, casa este veche, are cam 100 mp. Am contract de vanzare cumparare din 1956, hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din anuil 2006

Cos******** Mih**


Cadastru si intabulare padure, Vaslui, Barlad, Loc. BOGDANA, Padure 2 parcele, 0.70 ha si 0.60 ha. Acte; titlu proprietate

Cam**** Bug****


Repozitionare proprietate in loc. Radeni, Sat Dragomiresti, Jud. Vaslui. Este vorba de o proprietate cu teren de 2700 mp pe cre exista 2 constructii. Doresc dezmembrarea unui lot de 800 mp de teren, din total.

Suh*** Geo***


Reactulizare cadastru si intabulare, Vaslui , Loc.Garceni Teren si casa, Teren: suprafata 1400 mp Casa: parter batraneasca din chirpici.Suprafata 57 mp aprox. Plus anexe /bucatarie de vara si hol undeva max. 10 mp Acte: hotarare judecatoreasca pt dezbaterea mostenirii cu nepotii. Din 2019 definitva si irevocabila.

Buc** Ele**


Plan topografic de situatie si cadastru si intabulare in Barlad, Jud. Vaslui, topograf autorizat. Surafata teren 332 mp, Pe teren sunt o casa P+1E si 2 magazii avand suprafata construita totala de 200 mp. Casa are suprafata construita totala de 169 mp. Am autorizatie de construire dar a expirat.

Tat*** Tat***


Trasare teren in Ciusmeaua Moldovencei, Jud. Vaslsui. Suprafata teren 2150 mp, 6 puncte. Am cadastru si intabulare, teren cumparat acum 3 ani.

Ola*** Eug*********


Masuratoare si intarusare teren , Vaslui, Str. Fagului, Teren 750mp, 4 puncte. Cadastru si intabulare din 2012. Contract vanzare cumparare .

Lih** Cat****


Cadastru si intabulare casa cu teren. Vaslui. Barlad. Casa cu teren, casa este pe parter cu suprafata 98mp . Teren 498 mp. Titlu de proprietate plus certificat mostenitor .

Rot*** Cos***


Cadastru si intabulare Apartament in Vaslui, jud. Vaslui Suprafata apartament cu 3 camere , suprafata de 58 mp Am contract de vanzare cumparare in anul 1990. Zona Garii

Cri**** Iul***

iul******@**********


Cadastru si intabulare la 2 parcele de teren extravilan din comuna dacesti, langa Murgeni, judetul vaslui. Am succesiunea facuta. Un teren are 2 ha iar altul are 88 ari

Pav** Adr****


Trasare proprietati din VASLUI, judetul VASLUI. Am cumparat terenurile prin licitatie, exista documentatie cadastrala facuta in anul 2018. - proprietatea 1 : suprafata teren: 340 mp, 4 puncte - teren de 344 mp, 6 puncte - teren de 500 mp 11 puncte Terenurile sunt in zona centrala, vis a vis de primarie. Pe terenuri sunt si case in constructie

Dum***** Cos*****

dum************@**********


CADASTRU SI INTABULARE plus APARTAMENTERE casa cu teren din LAZA, judetul VASLUI. Am autorizatie de construire din anul 2020, receptia urmeaza sa o iau. Surpafata teren: 500 mp, casa P+M cu amprenta la sol de 100 mp. Doresc DEZMEMBRAREA si a casei, mansarda un apartament, parterul un apartament cu terenul ramas liber de 400 mp.

Dom*** Dom***Top 10 Experti in Vaslui

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret