Lista lucrari de cadastru, intabulare, masurare, parcelare din Maramures


Loc. Sighetu Marmatiei, doresc coordonatele STEREO 70 ale celor 2 terenuri extravilane arabile. Un teren are 9600 si celalalt are 3900 mp. AM cadastru si intabulare, am contract de donatie si vanzare cumparare din anul 2005, 2010.

Dor*** Boc***


Doresc cadastr, intabulare masurare teren in Loc. Coltau, in spatele primariei, suprafata de 26 ari. Casa e batraneasca si are 100.mp Am contract de vanzare cumparare, fiscalul si schita . Sunt cam 6 puncte care delimiteaza tetenul.Am o problema si cu vecinul ca nu trage hatul cum trebuie.

Mih**** Pau**


Doresc intarusare teren in loc. Seini, 20 km de Baia Mare, masuratoare teren in suprafata de 15 arii, forma dreptunghilara, 4 colturi. AM achizitionat 2 loturi de teren acum 3 ani si am facut alipirea anul trecut, in 2019.

Fir**** Mih****


Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren de 3000 mp din Satu Mare, teren extravilan. AM un extras de CF de acum 2 ani.

* Ghe*****


Intarusare, Trasare teren cu casa in spate la Electrosistem, langa Urbis, Str. Razoarelor, loc. Baia Mare, intrarea in Ferneziu.Terenul are suprafata de 7 ari, platesc impozit pe 10 ari. Am nr. de cadastru, intabulare, am schita, plan . Terenul are forma dreptunghiulara, este ingradit, are 4 puncte. Am cumparat acum 15 17 ani, cu contract de vanzare cumparare.

San** Ale******


Masurare teren, intarusare in loc. Targul Lapus, jud. Maramures. Terenul de masurat are si casa pe el, platesc impozite, dar vreau sa il.masor si sa vad care ar fi limita de proprietate. Terenul are 21 ari, forma dreptunghiulara, 4 colturi.

Cov*** Adr***


Cadastru si intabulare casa cu teren in Poienele de sub Munte. Teren in suprafata de 14 ari, casa veche batraneasca in suprafata de 72 mp. Am titlul de proprietate, contract de vanzare cumparare, autorizatie de construire.

Lab*** Vas***


Doresc doar masurarea unei case cu teren in loc. Coltau, aproape de Baia Mare. Am fost la primarie si mi-au spus ca trebuie sa fac DOAR masuratorile la tot ce am in curte. Terenul are suprafata de 5 ari, forma dreptunghiulara-patrata. Casa are suprafata de 100 mp, este casa veche, batraneasca, pe parter. Casa a fost a bunicului, trebuie sa masurati ce va aratam noi, un plan si o schita.

DEZ** ZOL***

zol*******@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in Poienele de sub Munte. E vorba 11 ari in 2 loturi: unul de 3 ari si altul de 8 ari, unul langa altul. Casa este veche, batraneasca, are 75 mp. Am contract de vanzare cumparare de acum 10 ani si alt contract de vanzare cumparare de acum 20 ani , pe loturi.

Cop*** Vas***


Cadastru si intabulare teren in Poienele de sub Munte de 8 ari, imprejmuit, platesc impozite si taxe pe el. Doresc si intarusare terenului Terenul este mostenire de la bunici.

Cop*** Vas***


Trasare-intarusare teren de 7 ari, forma dreptunghiulara in loc. Ferneziu, in spatele electrosistemului, vis a vis de IRE. Are 4 puncte. Am contract de vanzare cumparare de acum 15 ani, am schita, contract de vanzare cumparare, nr. cadastral nou

Var** Ale******


Cadastru si intabulare 6 apartamente in loc. Nistru, Jud. Maramures. Suntem 6 familii la curte TREBUIE SA FACEM CADASTRU SI INTABULARE LA TOATA PROPRIETATEA SI APOI individual pe apartamente. Teren are suprafata de 360 mp, 60 mp pentru fiecare apartament in indiviza. Apartamentele au cam 60 mp fiecare apartament. Pe teren este un bloc pe parter , pe lung. Adresa: STr. strada 105 nr. 37/5, Loc NIstru. TOATE FAMILIILE SUNT DE ACORD SA FACEM CADASTRU

Ona*** Cri****


Doresc doar masurare casa si teren in Baia Mare, str. Ariesului. Avem contract de vanzare cumparare din anul 2019. Am proiect la casa si trebuie sa masuram fundatia in suprafata de 350 mp teren si casa are 100 mp.

Mac* Igr***


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in loc. baia Mare, jud. Maramures. Am contract de vanzare cumparare din 1990, proprietarul nu este deocamdata in tara Suprafata : 50 mp

Gab**** Gab****


Masurare teren intravilan in loc. Techis, langa Gros, Jud. Maramures. Am cadastru si intabulare , am scos extrasul saptamana trecuta, suprafata e de 28,5 ari. Doresc sa stiu care e suprafata in teren. Pe teren exista si o casa veche pe parter, aproape daramata.

Pan******** Ste*****


Certificat energetic apartament cu 2 camere in Baia Mare, suprafata 50 mp, bloc din 1980

Cri*** Mar****

mai*******@**********


Audit energetic plus certificat energetic, Loc. SALISTEA DE SUS, jud. Maramures. Casa: 130-150 mp aprox , parter cu etaj , si pod, construita din 1981. Acte: cadastru si intabulare in curs, titlu de proprietate.

Cos*** Cam*****


Cadastru si intabulare teren cu constructie, Maramures, Loc.cavnic Teren: 560mp Casa: parter batraneasca din lemn , suprafata 32 mp aprox Acte: contract de vanzare de 40 ani

Cor*** Mar****


Cadastru si intabulare teren in loc. Renet, Jud. Maramures. Am titlul de proprietate, contract de intretinere, autorizatie de construire din anul 2016, proces verbal de receptie. Suprafata teren: 2400 mp. Pe teren exista si o casa veche dar si una noua. Casa veche este pe parter este mica, are cam 70 mp. Casa noua este P+M, suprafata construta la sol 120 mp, suprafata construita totala 200 mp.

Let* Mih*******


Audit energetic si Certificat energetic la o casa in Maramures, loc. Moisei, langa Borsa. Casa are 200 mp, este construita in anii 1984. Este p+1e+m

Com** Ioa*

tor*******@**********


Actualizare cadastru si intabuilare teren intravilam in Tăuții-Măgherăuș, jud. Maramures. Am deja cadastru si intabulare dar nu este specificata categforia terenului. Suprafata: 21 ari. Am toate actele necesare. Teren intravilan

Mat******** Mar**

mar***********@**********


Masurare, plan topografic de situatie la o curte comuna in Baia Mare str. Tiblesului 2/8 . Am schita de dezmembrare din anul 2001. Suprafata teren 180 mp. Pe teren sunt constructii de lemn baraci de lemn , fiecare baraca are 7 mp, 7 bucati.

* Vic*****

vic*********@******************


Cadastru si intabulare apartament 3 camere, Baia Mare, MAramures, Suprafata: 67 mp , etaj 3 din 4, modificari la bucatarie din perete plus o baie de servici din BCA Acte: contract de vanzare cumparare , dovada platii, n am cadastru deloc este prima intabulare.

Pet** Mar***


Actualizare cadastru si intabulare casa cu teren in loc. Sindresti, Jud. Maramures. Actualizare pentru ca nu apare pe ortofotoplan. Am cadastru si intabulare din anul 2004. Suprafata teren: 900 mp Casa este P+M, suprafata de 120 mp edificata in anul 2004, proiect, autorizatie si receptie.

Edu*** Gut**

edu*********@**********


Certificat energetic casa din in loc. Sindresti, Jud. Maramures. Am cadastru si intabulare din anul 2004. Casa este P+M, suprafata de 120 mp edificata in anul 2004, proiect, autorizatie si receptie.

Edu*** Gut**

edu*********@**********Top 10 Experti in Maramures

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret