Lista lucrari de Releveu masurare casa in Cluj


Masurare casa edificata fara acte in loc. Turda, Jud. Cluj. Am construit o anexa de cca 15 mp, ca o bucatarie de vara si trebuie sa fac masuratoarea. Imi este necesara la Politia comunitara.

Mir** Mar*****


Detin toate actele necesare, casa este finalizata in 2019. Am nevoie de releveu cu recapitulatia suprafetelor. Casa 119 mp utili, 2 nivele, P+1E. Parter: 1 bucatarie, hol, baie, living, ETAJ: 3 dormitoare, 2 bai, hol, balcon Localitatea Dezmir, jud. Cluj.

Cor**** Cat****

cor********@**********


Releveu la casa din Rascruci jud. CLul. Am cadastru si intabulare din anul 2015 dar nu am releveul la casa. Casa este doar pe parter, 85 mp construiti, 3 camere, hol si bucatarie Nu trebuie vizat de OCPI, doar semnat de cadastrist autorizat

* Cal******


RELEVEU MASURARE CASA P+M DIN CAMPENESTI, JUDETUL CLUJ. Casa are suprafata utilta totala de 90 mp, la mansarda 2 camere mici iar la parter living, baie si bucatarie NU trebuie vizat de OCPI.

Rus* Son**


RELEVEE LA UN Imobil de birouri, S.C. D. 1.277mp desfasurati, din loc. CLUJ NAPOCA, JUD. CLUJ. D+P+1E+2R Pe nivel sunt pana in 10 camere ; parterul este cel mai impartit. etajul retras are 4-5 camere Am CF actualizat dar nu am releveele. NU trebuiesc avizate de oficiul de cadastru.

Mar** Mar**

mar********@*********


RELEVEU MASURARE CASA S+P din jud. CLUJ, loc. MANASTIRENI. Casa cu amprenta la sol de 100 mp si subsol cam pe jumatatea casei.

Dan**** Dan****


Releveu masurare casa batraneasca de cca 90-100 mp pe parter in Loc Jucu de Mijloc, Jud Cluj.

Pop* Ade****


RELEVEU MASURARE CASA / TURDA, COMUNA LUNA / CLUJ SUPRAFATA TOTALA APROXIMATIV 80 MP CASA DOAR PARTER AVEM NEVOIE PENTRU BANCA DETIN CERTIFICAT ENERGETIC, CVC, EXTRAS CF ELIBERAT IN APRILIE 2022

Cli*** Cli***


Top 10 Experti in Cluj

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret