Lista lucrari de Dezmembrare / Lotizare / Parcelare Teren in Timis


Cadastru si intabulare si dezmembrare in 2 loturi la casa cu teren in loc. Saravale. Terenul are suprafata de 720 mp iar casa are aproximativ 70 mp. Am cumparat casa in anul 2005, am extras CF dar e vehi, nu are geometrie. Trebuie si apartamentaare la casa.

Soc*** Fel****


Dezmembrare LOTIZARE teren in Sacalaz, langa Timisoara, in suprafata de 1110 mp, intravilan. Este liber de constructii, este imprejmuit pe 2 laturi de la celelalte case. Doresc dezmembrarea in 3 loturi ( 1 drum de 3,5 m si 2 loturi). Deschiderea terenului e de 18 mp. Vreau si intarusarea terenurilor. Am nr. cadastral nou, am achizitionat anul acesta in februarie.

Doa*** Mir***


Dezmembrare apartamente, bloc nou 2010, sunt 5 apartamente, sub forma de duplex, cu demisol, pe fiecare nivel sunt 2 apartamente.. toate au cate 2 camere, 45-50 mp, doresc dezmembrarea lor. Avem cadastru si intabularez si suntem cota parte pe CF. Am un singur extras de CF pe toata suprafata ce poate fi impartita in 5 apartamente. Acte:contract vanzare cumparare din anul 2010, am cumparat un singur apartament ( acesta mare).

Dra*** Hor**


Dezmembrare proprietate in 2 loturi un loc. Miecea Mare, jud. Timis. Am cadastru si intabulare . Suprafata teren cca 1500 mp, casa e veche batraneasca. Dorim sa dezmembram un lot. 790 mp.

Pet****** Ioa*


Dezmembrare teren in loc. Dudesti Noi, langa Gara, Jud. Timis. Am cadastru si intabulare din anul 2006. Suprafata teren: 2000 mp. Am mai dezmembrat o bucata de teren in anul 2005. Doresc dezmembrare in 2 loturi, teren intravilan, un ot de 500 mp si restul de 1500 mp.

Boc******* Boc*******


Intarusare teren 5 puncte pentru o Dezmembrare parcela de teren intravilan si constructie in Tmisoara, Jud. TImis. Zona: Fabrica de BUtelie. Suprafata teren : 2 ha Pe teren exista si constructii. Doresc dezmembrarea in 2 loturi

Bet***** Lic*


Dezmembrare proprietate in loc. Folia, Jud. Timis, inspre Moravita. Este vorba de un teren pe care am cadastru si intabulare din anul 2008, teren agricol intravilan. Suprafata teren: 8000 mp. Doresc dezmembrarea in 2 loturi egale. Nr. top 1416, nr. cf 113

Sov** Sov*******


Dezmembrare teren in loc. Parta, jud. Timis. Am cadastru si intabulare recent. Dezmembrare in 3 loturi, 1 de acces si 2 pentru contstruit. Teren intravilan in suprafata de 2000 mp.

Viv* Viv*


Dezmembrare teren din Sanmihaiu Romana, langa Timisoara, Judetul Timis. Am cadastru si intabulare , succesiune facuta in anul 2019. Teren intravilan in suprafata de 3500 mp. Doresc dezmembrarea in 6 loturi ( 5 parcele si un drum de acces)

ian******* Dal******

dal*****@**********


Dezmembrare teren intravilan, Giarmata, Timis Suprafata totala 1500 mp, dezmembram in doua 720 mp cu 780 mp. Cadastru si intabulare din 2020. Contract vanzare cumparare.

Sar** Cri*****


Dezmembrare teren de 2877 mp din judetul Timis, comuna tibis. Am cadastru si intabulare din anul.2016 Teren intravilan, liber de constructii, imprejmuit. Doresc dezmembrarea in 2 loturi.

Doa*** Mar**


DEZMEMBRARE teren intravilan, Timisoara, lg Metro doi, Teren 20.000 mp , iar dezmembrarea o sa fie in 32 parcele . Contract de vanzare cumparare 2020.

Soc*** Ale*


ACTUALIZARE PLUS Dezmembrare propreitate din BUCOVA, langa CHEBERESUL MARE, judetul TIMIS. Am cadastru si intabulare dar e mai vechi. Suprafata teren: 3000 mp. Pe teren este si o casa pe parter de vreo 80 mp. Doresc dezmembrarea unui lot de teren de 1000 mp liber de constructii

Men**** *


Actualizare cadastru PLUS DEZMEMBRARE TEREN DIN SACALAZ, judeutl TIMIS. Am cadastru si intabulare la teren din anul 2011. Suprafata teren: 1300 mp, doresc dezmembrarea in 2 loturi. Trebuie masurat pentru a va arata in teren pe unde dezmembram, Pe teren aparea si o anexa care acum nu mai exista, s-a autodemolat.

Cis**** Mar**************


Dezmembrare teren intravilan casa cu teren, Timis, Str. AGRICULTORILOR, Suprafata teren 652 mp. Dezm in doua , pe o bucata ramane casa cu teren si teren. Cadastru si intabulare din 2016.

Ade**** Ade****


DEZMEMBRARE TEREN DIN PISCHIA, JUDETUL TIMIS. teren de 3000 mp, doresc dezmembrare in 2 loturi.

Bor** Mar***


DEZMEMBRARE PROPRIETATE DIN LOCALITATEA TIMISOAR,A JUDETUL TIMIS. Am cadastru si intabulare. Pe teren sunt si 2 constructii, vreau sa dezmembrez lotul de teren din spate cu acces pe poarta, drum de servitute. Nr Cf 402502

Ste*** Ovi***


Dezmembrare apartamentare apartament din TIMISOARA, JUDETUL TIMIS, CALEA BUZIAS. Am cvc din anul 2015 Doresc dezmembrarea in 2 Garsoniere, drja sunt intrari separate, bai separate, e totul in regula

Din* Luc*************

cat********@**********


Dezmembrare teren intravilan din localitatea Timidoara, judetul Timis Am extras carte funciara. Teren de 732 mp, doresc dezmembrarea in 2 loturi. Pe teren mai este o casa dar aceasta va ramane pe un lot separat. Terenul este imprejmuit cu zid

Nic**** Lac********

mar*********************@**********


DEZMEMBRARE PROPRIETATE din localitatea Pischia, judetul timis. Am cadastru si intabulare, DORESC DEZMEMBRARE IN 2 LOTURI

Bor** Mar***


Dezemembrare teren intravilan, Timisoara, langa Padurea Verde, Suprafata totala 17.000 mp, doresc dezmembrara in 17 parcele, Cadastru si intabulare din 2017 . Contract de vanzare cumparare .

Ale****** Ale******


DEZMEMBRARE TEREN DIN BUCOVAT, JUD. TIMIS. AM cadastru si intabulare din anul 2020. Suprafata teren: 2000 mp, doresc dezmembrare in 2 loturi Teren intravilan, gradina

Bum* Ghe*****


Dezemebrare teren intravilan, Timis, Lugoj, pe teren se afla o casa batraneasca si o fundatie, Suprafata teren - 3000 mp , Dezemembrare se in doua, casa batraneasca - 100 mp. cu teren si funadatie cu teren . Cadastru si intabulare din 2011 .Titlu de prop

Cos*** Ciu**


Actualizare cadastru si intabulare plus DEZMEMBRARE TEREN din SANNICOLAU MARE, JUD. TIMIS. Suprafata teren 2300 mp, am cadastru si intabulare dar e vechi. Doresc dezmembrarea in 3 loturi.

Car****** Doi**


DEZMEMBRARE in 2 loturi pentruTeren Intravilan de 1380 mp in Loc Gearmata, Jud Timis. Am cadastru si intabulare si contract de vanzare cumparare.

Rub***** Cri*****


Top 10 Experti in Timis

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret