Lista lucrari de Actualizare / Rectificare Cadastru in Ialomita


Actualizarea cadastru si intabulare in sat Lilieci, Jud. Ialomita. Am cadastru si intabulare pe teren, autorizatie de construire, proces verbal de receptie din anul 2008, succesiune facuta in anul 2020. Suprafata teren: 2300 mp. Casa este P+1E si are suprafata de 100 mp construiti la sol.

Cos***** Mat**


Actualizare cadastru si intabulare apartament cu 2 camere din SLOBOZIA, IALOMITA. Am cadastru si intabulare dar este schita facuta gresit.

Mih** pav**


ACTUALIZAREA CADASTRU SI INTABULARE CASA CU TEREN DIN COLILIA, JUDETUL IALOMITA. Am un cadastru dar e vechi din anii 2007. Suprafata teren: 2200mp. Casa este veche batraneasca, pe parter PLUS TRASARE 4 PUNCTE

Ios****** Zam***


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE TEREN INTRAVILAN DIN CHIROIU SAT NOU, JUDETUL IALOMITA. In certificatul fiscal apare intravilan, Teren de 2000 mp. neimprejmuit. Am cadastru si intabulare dar este vechi, contract de vanzare cumparare din anul 2005

Pru***** Dan*******


ACTUALIZARE/RECTIFICARE CADASTRU Am CF online si titlu de proprietate, zona Valea Ciorii, Jud Ialomita. Teren intravilan ( curte de locuit) 84 mp are parcela pentru care trebuie reactualizarea. S-a facut cadastru general si au scris in CF ca e zona de padure cand de fapt e curte in care e o livada.

Olt******** Ili*


Acutualizare de cadastru casa cu teren, Ion Roata, Ialomita, Casa - suprafata - 130 mp, teren - 2100 mp. Am construit inca trei camere cu autorizatie, PV Receptie . Succesiune .

Bur***** Lac********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE IN JUD. IALOMITA, LOC. DRIDU. Am Act de vinzare, Cadastru Intabulare, Carte funciara , Toate din anul 2004 Casa si teren: teren in suprafata de 1400 mp, casa este veche batraneasca

Top***** Mih**

mih**********@**********


ACTUALIZARE CADASTRU SI INTABULARE pentru un teren de cca 639 mp pe care se afla o Casa construita cu AC in regim de inaltime P+M cu suprafata construita la sol de 102 mp in Localitatea Movilita, Jud Ialomita. Am procesul verbal de receptie, Autorizatia de construire din 2002 si actele Terenului si ale casei.

Nen** Nen**


Top 10 Experti in Ialomita

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret