Lista lucrari de Plan Topografic de situatie in Ilfov


Am nevoie de coordonatele stereo 70, 1:500, 1:2000 la casa cu teren pentru racordare la gaze. Localitate Ciorogarla, jud. Ilfov Teren de 453 mp. Casa este noua. Am achizitionat in anul 2013. Am cadastru si intabulare.

Cos*** Bog***


Ridicare topografica in Loc. Moara Vlasiei. Detin teren cu suprafata 1008 mp, intravilan, doresc ridicare topografica pt studiu geotehnic , doresc sa construiesc o casa, Am contract de vanzare cumparare din 2017.

Ios** Geo***


Plan de amplasament si delimitare a corpului de proprietate, intabularea imobilului vizate de catre OCPI, extras de plan cadastral de pe ortofotoplan, plan de incadrare in zona Este vorba de de un teren in loc. Jilava, Jud. Ilfov.

Noh** Ste***


Plan topografic de situatie in Buftea, jud. Ilfov. Am autorizatie de construire, este necesar pentru receptie, sa se vada dimensiunile constructiei si distanta fata de vecinatati. Suprafata teren 399 mp, casa este P+1E, 94 mp amprenta la sol.

Tuf** Geo***

tuf********@**********


Plan topografic de situatie la casa cu teren in Pipera, Voluntari, jud. Ilfov. Surpafata teren 626 mp. Pe teren exista si o casa si garaj, dar pe mine ma intereseaza doar masuratoarea terenului.

Apo**** Vio***


Trasare teren conform schita (dreptunghi 20x30m).

Sta* Flo***

eur*************@**********


Ridicare topografica la o casa cu teren in loc. Rosu, Chiajna, Jud. Ilfov. Am cadastru si intabulare din anul 2016. Suprafata 250 mp, pe teren este si o casa pe parter.

Ste*** Ste***


Plan topografic de situatie , extrajudiciara, cu memoriu tehnic la o proprietate in loc. Clinceni, jud. Ilfov. Surpafata teren: 368 mp. Pe teren este o constructie P+1E, suprafata consturita la sol 106 mp. Vrem sa demonstram ca vecinul doamnei a construit pe terenul ei. Am cadastru si intabulare facut in anuil 2018.

And**** Boh*******

av.*****************@**********


Plan totpografic de situatie cu cadastrist autorizat, in Voluntari, jud. Ilfov. NU TREBUIE AVIZAT DE OFICIU DE CADASTRU, constructiile nu au respectat proiectul. Vreau doar sa am consemnat ca asa primesc proprietatea. Suprafata teren: 300 mp. Pe teren sunt 2 constructii: C1 de 75 mp si C2 garaj de 18 mp. Ambele constructii sunt doar pe parter.

Moh**** Amr*******


Plan topografic, masurare doar, la 2 terenuri in sat Teghes, loc. Domnesti, jud. Ilfov. Am cadastru si intabulare din anul 2008. Vreau sa masor , sa vad ce suprafata ar avea 2 loturi de teren pe care vreau sa le dezmembrez din toata proprietatea de 4000 mp. Suprafata celor 2 loturi pe care vreau sa le masor au cate 1000 mp.

Zam*** Con*******


Plan topografic de situatie la doua terenuri din Corbeanca, Jud. Ilfov. Terenul nu este in coordonate stereo 1970. Terenul este in garantie si am nevoie de aceste coordonate . Am cadastru si intabulare dar din anul 2008. Suprafata teren 1: 2784 mp, imprejmuit, liber de constructii. Suprafata teren 2: 2000 mp

Ble*** Mir***


Pad ul pentru procesul verbal de receptie, Ilfov, Dobroesti, Casa cu teren. Casa: parter cu etaj si pod( l am transformat in mansarda ) .insa nu am respectat proiectul, din pod am facut locuibila. Autorizatie la casa 2019. Suprafata totala 400 mp. Teren cu suprafata 2000mp. Contract vanzare cumparare

Sto*** Sto***


Plan topografic de situatie, ridicare topografica la un teren intravilan arabil in Magurele, jud. Ilfov, Dumitrana. Peste drum de teren sunt niste stalpi de curent, am nevoie ca pe plan sstiu la ce inaltime sunt firele de curent. Suprafata teren: 1030 mp; stalpii de curent nu sunt pe teren dar 3 fire trec pe deasupra terenului, intr-un colt. Am cadastru si intabulare, eu vreua sa l cumpar, imi este necesar pentru a solicita certificat de urbanism

Zah**** Eug****


Plan topografic de situatie la o proprietate din MOGOSOAIA, judetul ILFOV. Practic s-a facut cadastrul general, si eu vreau o verificare; pare ca nu corespunde cu ce am. Am certificat de mostenitor. Suprafata teren: 600 mp. Pe teren avem o casa si 2 magazii; casa este doar pe parter, are cam 100 mp.

Flo*** Ele**

g_o*******@**********


PLAN DE AMPLASAMENT SI DELMITARE A IMOBILULUI AVIZAT DE OCPI E la o proprietate din VOLUNTARI, judetul ILFOV. Suprafata teren: 430 mp, casa Sp+P+1E cu suprafata construita la sol de 110 mp. Am cadastru si intabulare, inclusiv geometrie dar nu am PAD`ul.

Mar*** Rai*


Plan topografic de situatie la un teren din Branesti, judetul ILFOV. Imi este necesar pentru un eventual proces in instanta pentru obtinerea prin uzucapiune, dar vreau sa stiu si pana unde pot construi gardul, vecinul pare ca nu isi respecta limita desi el are cadastru si intabulare actualizat. Suprafata teren: 200 mp si am un act din 1952

Pav** Tud****


Plan topografic de situatie plus Relevee la o proprietate in BERCENI, judetul Ilfov. Nu trebuie vizat de ocpi. Teren de 300 mp. Casa este doar pe parter, 90 mp, nou construita

Dor* Dor*


Plan topografic de situatie la o proprietate din GRUIU, judetul ILFOV. Teren de 2000 mp, pe teren este si o casa pe parter de 100 mp. Imi trebuie pentru racordarea la gaze.

Nit* Flo***********


PLAN TOPOGREAFIC DE SITUATIE IN COORDONATE STEREO 70 in comuna GLINA, judetul ILFOV. Necesar pentru racordare la gaze. Nu am cadastru si intabulare. Suprafata teren: 350 mp. Pe teren este si o casa P+M, am autorizatie de cosntruire, proces verbal de receptie din anul 2010.

Gol** Vic*****


Am nevoie de un PAD, pentru receptia casei , mi au cerut de la primarie, Sos. Fundeni, Ilfov, Teren suprafata 550 mp, casa p +1 , suprafata totala 135 mp. Contract de vanzare cumparare. Amprenta 95 mp .

Rob*** Rob***


Plan topografic de situatie in coordonate stereo 70 pentru racordare la gaze la o proprietate din BUFTEA, judetul ILFOV. Suprafata teren: 464 mp, am cadastru si intabulare dar pe numar vechi.

Dra***** Con**************


PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIA casa si teren din MOGOSOAIA, ILFOV. Am facut succesiunea in anul 2011. NECESAR PENTRU RACORDARE LA GAZE. Suprafata teren: 500 mp. Casa este pe parter si are cam 5 camere, 3 holuri si veranda.

Lep***** Lep*****


Plan topografic de situatie, Stefanestii de Jos , Ilfov, Teren intravilan pe acte -250 mp , Insa eu am in curte 1500 mp , iar Primaria mi a solicitat un plan topo stereo 70. Contract de vanzare cumparare

Mat** Ili*


Verificare cadastru si intabulare, intocmire PLAN TOPOGRAFIC DE SITUATIE LA UN TEREN DIN CORBEANA, jud. ILFOV. Suprafata teren: 1000 mp. Are cadastru si intabulare din anul 2003, coordonate stereo 70, ma intereseaza sa nu fie suprapuneri, vreau sa cumpar.

Mal**** Ste***


Plan topografic de situatie pentru racordare la gaze in DRAGOMIRESTI DEAL, judetul ILFOV. Imi trebuie in coordonate stereo 70. Teren de 500 mp, casa are amprenta la sol de 60 mp, P+1E

Vio*** Pan***


Top 10 Experti in Ilfov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret