Lista lucrari de Expertiza Tehnica MLPAT in Bucuresti


am facut din rigips un spatiu ptr dressing ...un apartament micut de 44 mp

mar** *

m_b*******@**********


Buna ziua! Suntem reprezentantii unui bloc din 1973, cu 4 scari a cate 10 etaje( 4 ap pe etaj) tip C si am dori realziarea unei instalatii de gaze-montare de coloana gaze si contorizare separata a ap. Intelegem ca va fi necesara autorizatie de la primarie si de la ISC si ca la ISC este necesara o astfel de expertiza tehnica, care sa arate daca blocul poate suporta o astfel de interventie pe plansee. Va rugam sa ne comunicati un pret aproximativ pentru a ne putea calcula costul per apartament. Multumim!

* Mih****

mih*******@**********


EXPERTIZA TEHNICA IN CONSTRUTII MLPAT BUCURESTI Am cumparat un apartment intr-o vila construita in anul 1939, si doresc sa fac cateva modificari gen sa daram o camara, sa largesc o usa (sa pun usi duble), si sa daram un perete in baie.

Maf*** *

dan********@**********


Expertiza tehnica in constructii bloc de locuinte contruit in 1984 Bucuresti

Rot*** Mih****

mih*******@**********


Autorizatie de construire si PV receptie lucrari compartimentari interioare apartment. Nu a fost depus la OCPI. Apartament 2 cam a ramas intabulat la rosu. A intervenit succesiune, ctr de partaj voluntar. Noul proprietar am obtinut certificat de atestare a edificarii constructie. Am obtinut luna aceasta un releveu, ce prezinta diferente . Intelegem ca avem nevoie de un nou memoriu tehnic si expertiza MLPAT pentru actualizare documentatie si obtinere certificat de edificare constructie, apoi intabulare OCPI.

Sta******** Dia**

dia****************@**********


Buna ziua, As avea nevoe de un expert pentru a face o constatatre.

Ema********** Cio***

sed*****@**********


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT Am cumparat un apartament ce se afla la et.1 intr-o vila D+P+1+Pod. M-ar interesa sa fac un proiect pentru ca podul sa fie locuibil. Accesul in pod se face doar din apartamentul meu.

Cra****** Cat****

cat**************@**********


expertiza tehnica mlpat pentru certificat de edificare pentru o casa p+2E in vederea obtinerii unui certificat de edificare. Am autorizatie din anul 2005, dar mansarda am transformat-o in etaj, am autorizatie dar nu am facut receptia.

Bur***** Mon***

mbu******@**********


EXPERTIZA TEHNICA pentru un Apartament 3 camere in Sector 3. Doresc extindere suprafata utila in bucatarie prin demolarea unui perete despartitor intre bucatarie si debara

Sil********* Dob*****

dob****************@*********


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT privind consolidarea unui imobil pe parter in Sector 5, Bucuresti.

Pet********* Lut*

cbr******@**********


ACTUALIZARE CADASTRUI SI INTABULARE + EXPERTIZA TEHNICA MLPAT pentru un Teren de 195 mp pe care se afla 2 cladiri pe parter extinse pe orizontala fara AC in Sector 1, Str Curtisoara ( Scoala 13), Bucuresti. Detin cadastrul vechi si actele casei si cvc din 2016.

Iul****

jul*******@**********


RAPORT DE EXPERTIZA TEHNICA MLPAT pentru un Apartament cu doua camere, semidecomandat, bloc 1966, proprietate personala din 2009, obtinut prin credit ipotecar in Loc Bucuresti. EXPERTIZA MLPAT INTOCMITA DE INGINER STRUCTURIST MLPAT autorizat MDRAP.

Dum**** Rod***

rdc***@**********


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT pentru Intrare in legalitate- modificare apartament in Sector 3, Bucuresti.

STE** GHE*****

ghe***********@*******


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT APARTAMENT CU 3 CAMERE DIN SECTOR 6, BUCURESTI. AM daramat geamul dintre bucatarie si balcon si baia de serviciu de pe hol. Releveu, schita, cvc legalizat, apartament 67,3 mp

Ili* Anc*

anc**@**********


Expertiza Tehnica MLPAT caldire birouri Jilava in vederea intabularii acesteia. Avem RLV Topograf Autorizat. Cladire P+1E, SCD=720 mp. Avem autorizatie constructie si doar atata. Nu detinem alte documente (Procese verbale)

Mot**** Vla*

mot****@**********


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT PT RISC SEISMIC Vila S+P+2E+M cu amprenta la sol de 90 mp, total 450 mp. An constructie 1946 Bucuresti, Sector 1 Plus relevee planuri masuratoi pe interior

Cal** Gab*****

mar*****************@**********


Apartament cu 3 camere cu modificari (demolare debara si extindere logie) fara autorizatie (modificari mai vechi de 3 ani) . Am nevoie de o expertiza MPLAT (necesara pentru refinantare credit) si apoi masuratori cadastrale + actualizarea la OCPI a noilor suprafete.

Bur*** Ali*

bur*****@**********


Autorizatie de construire spalatorie auto si anexa expirata in 2011. Constructiile sunt ridicate, nereceptionate, neintabulate, nerespectat DTAC.

Lac**** Iul************

ius******@**********


expertiza mlpat, dtac apartament cu 2 camere, doresc expertiza tehnica MLPAT in vederea desfiintarii de pereti din bca

mat** cri*****

cri***********@**********


Achizitionam un apartament 4 camere sos Nicolae Titulescu Bucuresti, in imobil exista modificari care nu se gasesc in releveu (un perete si o usa au fost daramate). Avem nevoie de expertiza pentru a determina daca modificarile afecteaza structura de rezistenta a blocului in vederea creditului bancar.

Voi** Mih**

mih*************@**********


EXPERTIZA TEHNICA mlpat Apartament în bloc nou finalizat 2019 care prezintă vicii și crăpături în construcție

Pop* Cor*****

car********@**********


EXPERTIZA TEHNICA MLPAT Apartament 2 camere, propietar, desfiintat debara,

Vis** Mir***

mir***********@**********


expertiza tehnica MLPAT pentru un apartament din Bucuresti. Este vorba despre un apartament măsurând 51,3 mp. Expertiza tehnică ne este necesară în vedea obținerii Adeverinței de atestare a lucrărilor executate fără autorizație de construire.

Din* The****

the*********@***********


Bună ziua, ma interesează o expertiza tehnica a unui acoperiș al unui bloc de locuințe finalizat în 2016

Ghe**** Cla****

cla***************@**********


Top 10 Experti in Bucuresti

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret