Lista lucrari de Dezmembrare / Lotizare / Parcelare Teren in Brasov


Loc. Cristian, teren in suprafata de 18500 mp, doresc sa il impart in loturi de 500 mp si drumuri de acces. Deschiderea e de 83 ml si are forma dreptunghiulara, putin trapez la un capat ( 83, 85, 231, 225). In principiu avem 27-28 parcele. Am extrasul de carte funciara, am certificatul de mostenitor

Mih** Bal*****

mih***********@**********


Dezmembrare in 4 loturi a unui teren de 350 mp, intravilan, liber de constructii, in loc. Sanpetru. Am facut cadastru si intabulare la teren in anul 2005.

Com** Mar**


Dezmembrare in 2 loturi a unei proprietati casa cu teren. Succesiunea este facuta in anii 1999. Nr. Cf 11286. Teren in suprafata de 420 mp, curte comuna, vrem sa iesim din indiviziune, sunt 2 apartamente la casa.

Ser*** Vic*****


Cadastru si intabulare cu trecerea in intravilan plus Parcelare teren in Fundata, Brasov. Teren extravilan in suprafata de 7500 mp. Parcelarea se va face in 4 parcele plus drum de servitute. Am facut succesiunea in anul 2019.

Ist**** Ale******

ist****************@**********


Dezmembrare pod folosinta comuna la o casa din 1960, in Fundatura Harmanului, Jud. Brasov. Exista 4 proprietati in curte comuna, apartamente. Podul este la comun. DOresc sa facem dezmembrarea acestui pod si sa impartim la cei 4 proprietari. Avcem carti funciare, cadastru si intabulare.

RAD********* DOB*******

drc*****@**********


Dezmembrare proprietate in 2 loturi in loc. Homorod, Jud. Brasov Am cadastru si intabulare din anul 2015. Suprafata teren: 1429 mp. Pe teren mai exista o casa de 50 mp si o sura de aproximativ 300 mp. Dezmembrarea va fi in 2 loturi; teren liber in suprafata de 440 mp si celalalt teren va include si constructiile.

Din* Cri*****


Cadastru si intabulare PLUS DEZMEMBRARE IN 3 LOTURI in loc. Purcaresni, comuna tarlugeni, jud. Brasov. Am ladire cu tere, teren de 2300 mp. Sunt 2 corpuri de cladire de 85 mp, o sura de 100 mp si anexe, acces prin 2 parti. Dezmembrarea se va face in teren liber, teren cu casa si teren cu sura. Am cadastru si intabulare dar e pe coordonatele vechi.

Zah**** Eca******


950 m2 dezmembrati in 2 loturi de 500 m2 si 450 m2 teren intravilan brasov strada aurel vlaicu

din* *


Actualizarea cadastru si intabulare plus Dezmembrare proprietate in loc. Codlea, jud. Brasov. Casele sunt vechi, dinainte de 1989. Pe un teren sunt 2 case; una este pe parter de 70 mp, cealalta este P+1E si are amprenta la sol de 70 mp Teren in suprafata de 800 mp. Doresc dezmembrare in 2 loturi, fiecare casa cu terenul ei.

Sec*** Dan***


Parcelare teren in localitatea Crisbav, jud. Brasov. Dezmembrare in 6 loturi a unui teten de 6000 mp. Am cadastru si intabulare de acum cativa ani, nou.

Bes***** Vla********

mor********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren in sanpetru, jud. Brasov. Am autorizatie de construire, receptie din anul 2020, avhizitie teren din anul 2017. Suprafata teren : 900 mp. Casa este BECI+P+M, suprafata consteuita totala 220 mp.

Tam** *


Dezmembrare un teren cu doua case si anexe, Brasov, Sinca Noua, Dezmembram in doua , o parcel ramane cu o casa , si a doua ramane cu casa , anexa si garaj. Dezmembram in doua plus drum de servitute . Suprafata totala 785 mp. Cadastru si intabulare din 2014 . Contract vanzare cumparare.

Gog*** Ele**


Dezmembrare teren din loc. Brasov, jud. Brasov. Este vorba de un teren de ca 550 mp. Doresc dezmembrarea in 4 loturi, Str. Victor Babes, am nr. cadastral nou de 6 cifre.

Ast**** Dra***


Dezmembrare teren intravilan, Brasov , Str. VICTOR BAbes, Suprafata teren 500.40 mp plus constructie( statie de salvare ), dezmembram in 4 parti .Succesiune din 2015.contract de locatie. Cu statia de salvare.

Lup** Mar***


Actualizare cadastru si intabulre PLUS Dezmembrare teren intravilan din Brasov, Jud. Brasov. Suprafata e de cca 200 mp. Doresc dezmemrbarea in 2 loturi. Am cadastru si intabulare pe acest teren, provine din alipire din anul 2007, am numAR TOPO

COS*** ADI**

adi********@************


Cadastru si intabulare plus Dezmembrare teren din Brasov, Jud. Brasov. Suprafata teren: 500 mp. Doresc dezmembrarea in 4 loturi. Zona Statia de Salvare. Am facut succesiunea in anul 2007, 4 mostenitori.

Don*** TEo****


Dezmembrare parcelare teren Am o parcela in Codlea, Judetul Brasov. Zona Vaisel, langa cartierul malin. Doresc dezmembrarea in 6 parcele de 500 mp fiecare. A cadastru si intabulare, am CF cu numar nou in stereo 70. Suprafata totala 3000 mp, deschidere la drum de 90 mp.

Vic*** Vla***


Dezmembrare teren intravilan, Com.Pestera, Brasov Cu suprafata de 1300 mp, se dezmembreaza in 3 loturi. PLUS - Actualizare de cadastru si intabulare. Contract de vanzare cumparare.

Dum**** Fet**


Dezmembrare in 2 loturi a unei proprieati din BRASOV. Dezmembrarea in 2 loturi, unul de 200 mp cu casa, si 600 mp teren liber. Teren de 800 mp. Casa este P+2E, amprenta la sol de cca 100 mp. Am cadastru si intabulare, proprietate cumparata in urma cu 5 ani.

Bog*** bog***


Actualizare cadastru si i tabulare PLUS Dezmembrare teren din BRASOV, judetul BRASOV. suprafata 5000 mp. Doresc dezmembrarea in 10 loturi. Am cadastru si intabulare dar e nr. Topo, vechi

Ghi****** Ele**

ele*************@**********


Dezmembrare teren intravilan, Brașov, Ghimbav Suprafață teren 34 853 mp. Dorim să împartim în 4 loturi egale in vederea valorificării in favoarea unor investitori. Suprafata teren 34 853 mp., localitatea ghimbav, judet brasov. Avem cadastru si intabulare din anul 2007.

Nic**** Vio****

inv*******@********************


DEZMEMBRARE TEREN din STUPINI, judetul BRASOV Am cadastru si intabulare din anul 2020. Terenul are 4700 m2 lățimea de 17,50 cu toate actele in regula, TEREN INTRAVILAN, liber de constructii, neimprejmuit. Doresc dezmembrarea in 4 loturi plus 1 drum de servitute.

Mic* Seb******

seb*************@**********


Dezmembrare teren intravilan din STUPINI, JUDETUL BRASOV. Teren de 600 mp doresc dezmembrarea in 2 loturi. Am cadastru si intabulare

Alb*** Ste***

alb*************@**********


DEZMEMBRARE TEREN DIN LOCALITATEA SIRNEA, JUDETUL BRASOV. Doresc dezmembrarea in 9 loturi. Teren intravilan de 7500 mp, am cadastru si intabulare, achizitie recenta, terenul provine dintro dezmembrare.

Ion*** Pas**


DEZMEMBRARE PROPRIETATE DIN LOCALITATEA ZARNESTI, JUDETUL BRASOV. teren de 5000 mp, intravilan pe care exista 3 constructii. Vreau sa dezmembrez un lot de 500 mp. Am cadastru si intabulare in toate coordonatele, este totul ok.

Gog**** Dan********


Top 10 Experti in Brasov

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret