Lista lucrari de Cadastru intabulare teren cu constructie in Constanta


Cadastru si intabulare casa cu teren in Com. Limanu. Suprafata Casa aprox.102 mp, supraft teren 1000mp. Am contract - vanzare cumparare, teren a fost prin concesiune de la primarie, cu posibilitatea sa fie cumparat . Unic propt. Pe langa casa , mai detin o anexa de 8 mp facuta din Bca, insa este fara autorizatie.

Vla***** Ani**************


Cadastru si intabulare casa cu teren, Loc. Constanta Teren: 250 mp Casa: un singur corp in forma de L, casa are partial si etaj, Forma de L , suprafata 123 mp construiti la sol; etajul are cca 50 mp; la etaj e 1 apartament, iar parterul e impartit in 1 garsoniere si 2 apartamente cu 2 camere; Acte: hotarare definitiva si irevocabila din 2015. Pe teren mai exista si o anexa de cca 20 mp; In total 4 apartamente la care vom dori sa avem cadastru si intabulare.

Alm* Caz***

alm********@**********


Cadastru si intabulare constructie cu teren in loc. Palazu Mare, Jud. Constanta. Am contract de vanzare cumparare, proiect, autorizatie, trebuie sa intru in legalitate. Suprafata teren: 399 mp. Casa e P+1E, 200 mp constuiti total.

Cio** Eug**


Cadastru si intabulare casa cu teren plus foisor, in Constanta, jud. Constanta. Teren : 430 mp Casa: parte, etaj si pod circulabil, 110 mp construiti la sol, suprafata totala construita 300 mp Foisor: 5 pe 5 cu 2 laturi. Acte: succesiune din 2008. Titlu de proprietate, autorizatie de consteuire, prices verbal de receptie. Loc. Constanta, zona CET.

Ang**** Ang****


Cadastru si intabulare casa cu teren , Faleza Nord, lg Scoala 3, Constanta Casa : demisol si parter - este un spatiu comercial iar etaj 1 , 2 si mansarda . Construita din 2002 . Suprfata totala 320 mp , Mai avem o anexa de 12 mp. Un birou. Teren : 175 mp . Acte : autorizatie de construire din 2000, proces verbal de receptie, schimb imobiliar. Am toate actele.

Pop**** *


Cadastru si intabulare casa cu teren, Targusoru De Constanta, Casa: parter, 100 mp, constructie in 2020. Astept procesul verbal Teren: 3200mp Acte: contract vanzare cumparare , cadastru si intabulare 2009. Proces verbal de receptie. Autorizatie de constructie

Pap* Car***


Cadastru si intabulare casa si teren, Constanta, Sat Vadu, Corbu, Casa: parter plus etaj , suprafata totala 140 mp. Teren: 790 mp Acte: contract vanzare cumparare, autorizatie , proces verbal .

Con******* Con*******


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Tuzla,. Teren: 507mp Casa: suprafata 75 mp aprox, din chirpici. Acte: certificat mostenitor dupa sot

Buc* *


Cadastru si intabulare casa si teren, Constanta, Pe la Delfinariu. Plus dezmembrare 2 in loturi Casa: sunt 2 case , parter , din chirpici. Suprafetele lor aprox. 70 mp. Teren: 300 mp. Plus dezmembrare , in 2 parti aprox egale. Acte: succesiune din 2020.

Dit* Olg***


Cadastru si intabulare casa cu teren plus dezmembrare, Constanta, in centru. Sunt 2 constructii , 2 case batranesti cu suprafete 65 mp si 70mp, plus magazii. Teren: 148 mp. Acte: contract de donatie.

Pau*** Pau***


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Valul lui Traian, Casa parter cu mansarda, 130 mp, iar terenul 294 mp. Proces verbal de receptie din 2014, autorizatie din 2014, Cadastru doar pe teren din 2014

iON** Ion**


Cadastru si intabulare casa cu teren , Cumpana, Constanta. Teren cu 900 mp .aprox, casa din paianta - 65 mp. In curte se mai gaseste un garaj.Contract vanzare cumaprare, din 1996, proiect pe ce a mai construtie, autorizatie si certificat de urbanism.

Adr*** Adr***


Cadastru si intabulare casa cu teren , Navodari, Constanta, Casa parter, 76 mp , teren in acte 441 mp. Contract vanzare cumparare

Dia**** Mar****


Cadastru si intabulare casa cu teren, Medea, Constanta, Suprafata casa 44 mp parter, 46 mp. Contract vanzare cumparare

Tat******* Lil****


Cadastru si intabulare casa cu teren , 2 Mai, Constanta, Casa parter, sunt 2 camere din 64 batraneasca 37 mp , iar terenul 150 mp. Certificat mostenitor cu iesire din inviziviune prin instanta.

Ale**** Mar**


Cadastru si intabulare teren cu constructie, Harsova, Constanta, casa parter, suprafata 80 aprox, garaj si o magazie, teren 600 mp. Contract vanzare cumparare ,certificat mosntenitor 2020.

Can***** Mar***


Casa pe terenul primariei,acordul primariei pentru intabulare,casa obtinuta cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din 2003. Constanta, Eforie Nord, Casa parter si etaj si pod. Suprafata totala 174 mp. aprox. Teren 237 mp.

Mar****** Aur***

mar***********@**********


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Cumpana, Casa parter cu etaj si mansarda, terminata in 2010 , proces verbal de receptie, 160 mp .aprox, teren 300 mp. Teren in concesiune de la primariei.Doresc sa l cumpar de la primarie, am vb cuei, si au spus sa l intabulez.

Pal*** Cam****


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Mihail kogalniceanu, Casa parter si etaj, suprafata construita 176 mp, utila - 112mp. Teren 500 mp. Casa din 2005, receptie finala 2016. Autorizatie, contract vanzare cumparare

* *


Cadastru si intabulare , Plan topografic situatie plus RELEVEE la o cladire din COSTINESTI, judetul CONSTANTA. Necesar la o receptie. Am autorizatie de contruire. Teren de 960 mp. Suprafata construita la sol 330 mp, S+P+2E+3R Et. 1, Et. 2: Sunt 8 camere cu baie proprie si o camera tehnica Et. 3: ap. de 2 camere cu baie si o sala de sedinte Parter: receptie, restaurant si bucatarie S: 3 camere, hol si 1 baie

Spi****** Mad****


Am nevoie de intabulare provizorie pentru executor, Corbu, Constanta. Avem un teren cu suprafata de 500 mp , pe el este o casa parter plus mansarda , suprafata 312 mp. Am proces verbal partial din 2020. Contract vanzare cumparare. Mi a cerut exectutorul pentru a executa bunurile fostului sot. ( nu plateste pensia alimentara ).

Bra** Mih****


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Zona Victoria Casa parter - suprafata 70 mp, teren - 150 mp. Succesiune din 2020. Contract de vanzare cumparare din 70 .

Bre***** Dan****


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Pictor Nicolae Grigorescu, Casa veche - cu suprafata 140 mp , teren 1650 mp. Succeiune din tata in fiu. Titlu . si un apartament cu 2 camere, 54 mp, etaj 7 din 7. Fara modificari. Doar schita neavizata ( sa fac prima oara succesiunea ) .

Lup* Dra***


Cadastru si intabulare casa cu teren, Constanta, Str. Pandurului, Casa pe parter , cu suprafata de 123mp, teren 381 mp. Contract de vanzare cumparare. Partaj voluntar.

San** Tud**


Cadastru si intabulare casa cu teren, Mangalia, Constanta Casa pe parter - cu suprafata 100mp aprox. Teren 105 mp. Contract de vanzare cumparare din 98.

Apt**** Apt****


Top 10 Experti in Constanta

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret