Lista lucrari de Cadastru si Intabulare Apartament in Galati


Doresc cadastru si intabulare la apartament cu 3 camere aproximativ 63 mp, micro 38, strada Camil Ressu nr 16. Am dobandit prin contract de vanzare cumparare din anii 1970.

MIR** ION***

cam**********@**********


Cadastru si intabulare camera de camin in Galati. Proprietate obtinuta in 2005 prin contract de vanzare cumparare, achizitie de la combinat. Camera G5, cu suprafața de 10.60 mp.

Lif**** *

jan*******@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Galati, zona Tiglina 2. Am titlul de proprietate, contract de vanzare cumparare din 1992, proces verbal de rpedare primire. Suprafata apartament e de 65 mp.

Mih** Ion**


Cadastru si imtabulare apartament cu 2 camere in Galati, micro 19. Am cumparat in a1992, contract de vanzare cumparare, toate actele necesare pentru cadastru si intabulare. Suprafata 55 mp.

Bal****** Dra***

dra*************@**********


Cadastru si intabulare apartament 2 camere in Galati, zona 13b. Am contract devanzare cumparare, autorizatie de construire din 1979. Suprafata 50 mp, bloc cu 4 etaje, apartament la parter.

Mih***** Mih*****


Cadastru si intabulare la un apartament o camera in Galati. Suprafata 37 mpu; Am succesiune facuta in urma cu 3 ani. Zona: langa Cimitirul Catiusa, micro 20, pe bvd. Dunarea.

MAC**** NEL*


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Micro 2, Jud Galati Am contract de vanzare cumparare din anul 1992 Surafata apartamentȘ 33 mp.

Bal**** Ion**


Cadastru si intabulare apartament cu 4 camere in Galati, in 39. Am cumparat de la rimconfort in anul 1992, am proces verbal, tot ce trebuie. Suprafata apartament 90 mp.

Dia***** Eli******


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Galati. Am contract de vanzare cumparare din anul 1993. Suprafata apartament 55 mp.

Epu** Cor*****

epu********@**********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in loc. Galati, jud. Galati. Micro 17. Suprafata sub 50 mp. Am contract de vanzare cumparare din 1992.

Rom** Mih****


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in gheorghe Doja, jud. Galati. Am contract de vanzare cumparare din 1992.

Neg***** Neg*****


Cadastru si intabulare garsoniera in Galati, jud. Galati. Suprafata 34 mp. Zona siderurgistilor. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992.

Eni** Mir***


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Galati, jud. Galati. Am act de proprietate, vanzare cumparare din 1992. Zona siderurgistilor. Suprafata 54 mp.

Bor*** Ghe*****


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in loc. Galati, jud. Galati. Zona: icfim, langa sf. Mina. Am contract de vanxare vumparare din anul 1992.

Dum**** Gic*********


Cadastru si intabulare apartament cu 2 camere in Galati, Jud Galati. Zona: Mictro 17. Am contract de vanzare cumparare, proces verbal de predare primmire, adeverinta ca e achitat. Suprafata apartament: 60 mp.

Sca**** Aur***


Cadastru si intabulare apartament cu 3 camere in Galati, jud. Galati. Am hotarare definitiva si irevocabila. Zona micro 19. Suprafata 50 mp.

Rop**** Con*******


Cadastru si intabulare apartament cu 1 camera, garsoniera in Galati, Jud. Galati. Zona Siderurgistilor. Am contract de vanzare cumparare din anul 2005.

Ena*** Ghe*****


Cadastru si intabulare 2 apartamente , Galati , Str. Domenasca, Sunt 2 apartamente la parter cu extindere, autorizatie din 2006, cu suprafatele 100 mp, se trece prin interior din unul altul. Acte : contract vanzare cumparare , autorizatie din 2006. De la cadastru imi cer si schita BLOCULUI ( blocul are 7 etaje , o singura scara , 5 apartamente pe etaj. )

Buc*** Buc***


Cadastru si intabulare apartament din galati, judetul Galati. Zona micro 17. Apartament cu 2 camere. Am contract de vanzare cumparare de la icral

Val**** Cin***


Cadastru si intabulare apartament, Galati , micor 17 2 camere , suprafata 50 mp, etaj 3 din 4. fara modificari. Contract vanzare cumparare

doa*** doa***


Cadastru si intabulare 2 camere ,Galati , 2 camere, 51 mp , etaj 2 din 4 . Fara modificari . Certificat de mostenitor din 2020

Pri*** Aur**


Cadastru si intabulare garsoniera din Galati, judetul Galati Este vorba de o garsoniera din A8 pe Brăilei. Langa tribunalul Galați Am Contractul de vanzare cumparare și schita

Doa*** Doa***


Cadastru si intabulare apartament, Galati , Str. Anghel S, 2 camere, suprafata 51 mp , fara modificari , etaj 1 din 4 , Certificat mostenitor 2020.

Don*** Don***


Cadastru si intabulare apartament din Galati, judetul Galati. Apartament cu 3 camere, semidecomandat. Am contract de vanzare cumparare din anul 1992. Zona bingo, micro 16

Val***** Pet***


Cadastru si intabulare apartament 2 camere, Galati, comfort doi , suprafata 36 mp, etaj 4 din 4 . Contract vanzare cumparare din 71.

Geo*** Geo***


Top 10 Experti in Galati

Castigi Timp si Bani

Beneficii si Garantii multiple

Tu alegi cel mai bun pret